Obavijesti

Dan ružičastih majica

Dan ružičastih majica najpoznatiji je program prevencije vršnjačkog nasilja u Hrvatskoj u kojem sudjeluje više od dva milijuna sudionika. 2017. godine od strane hrvatskog Sabora proglašen je kao Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja na prijedlog Centra za edukaciju i prevenciju nasilja. Sudjelovati u njemu može apsolutno svatko. Ne moraš donirati novac, zvati telefone i slično. Obuci ružičasto. Sudjelovanje u obilježavanju Dana ružičastih majica mogu ostvariti i oni koji ne Read More
Read More

Izložba Čovik o’ mora

Prvu zajedničku izložbu fotografija naših učenika otvorili smo 05. veljače u galeriji Studio 21. Pod nazivom “Čovik o’ mora“ prof. Antonija Burčul i prof. Dijana Ledić Begonja predstavile su opus svih učenika, članova foto kluba „Pixel“, koji su prenijeli dašak tradicije dalmatinskog kraja na svoje fotografije. Kakav nam „dragulj“ nude naši učenici možete pogledati do 15. veljače, u galeriji Studio 21. Fotografije s otvorenja izložbe pogledajte u fotogaleriji!  
Read More

REZULTATI NATJECANJA BEST IN ENGLISH

U natjecanju Best in English sudjelovalo je  21110 učenika iz 892 škola iz ukupno 30 različitih država. ​Naša škola (tj. svi natjecatelji zajedno) je postigla sljedeći rezultat: Place world  155 / 892 Place country 25 / 89 Svim natjecateljima još jednom čestitamo i zahvaljujemo na sudjelovanju!
Read More

Maturalna zabava

Ove školske godine maturanti naše škole svoju će najsvečaniju večer provesti u društvu ravnateljice i profesora u hotelu Radisson Blu. Maturalna zabava počinje u 19.00 sati. Svim maturantima i nastavnicima želimo nezaboravnu večer!  
Read More

Početak drugog polugodišta i novi raspored

Drugo polugodište školske godine 2018./2019. počinje 7.1.2019. Ujutro u 8:00 sati smjena B (2. i 4. razredi) Popodne u 14:00 sati smjena A (1. i 3. razredi) Novi raspored je dostupan je ovdje. Želimo vam sretnu i uspješnu 2019. godinu!
Read More
1 2 3 24