Obavijest za učenike i roditelje

Cijenjeni učenici i roditelji,

        Zahvaljujem Vam na dosadašnjoj suradnji i punom razumijevanju za sve poteškoće i veselja kod realizacije nastave na daljinu. Tijekom ovog tjedna ponavljamo i planiramo aktivnosti vezane za nadoknadu eventualnih zaostataka.

                        Savjetujem svima da se tijekom predstojećih praznika  od 9. do 13. travnja 2020. odmore i zabave te se pripreme za nastavak sudjelovanja u virtualnoj nastavi. S obzirom na predstojeće izazove te ocjenjivanje i vrednovanje koji nas očekuju po povratku s praznika, napominjem da su svi slobodni obratiti se za pomoć i potporu razrednicima odnosno pedagoškoj službi. Više informacija o načinima i modalitetima vrednovanja i ocjenjivanja možete pronaći u priručniku MZO-a objavljenom pod nazivom Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu: za učitelje, nastavnike i profesore, ali dijelom i za roditelje/staratelje i učenike.

                Maturantima poručujem da započnu s ozbiljnim pripremama za maturu, ako već nisu, i da se pritom oslone na pomoć svojih predmetnih nastavnika, razrednika, stručnih suradnika i ispitnog koordinatora Vicka Sviličića (vicko.svilicic@skole.hr). Što se izrade završnih radova tiče, iste treba predati mentorima do 29. svibnja 2020. u e-obliku.

                Svima nam je ova situacija nova i, usudila bih se primijetiti, neprirodna i teško prihvatljiva. Socijalna izolacija nikome ne godi, kako vama mladima tako i nama odraslima. U nadi da ćemo se uskoro vidjeti i nastaviti s redovnim radom i druženjem u našim školskim klupama, svima želim sretan Uskrs i dobar odmor na nešto kraćim, ali stvarno zasluženim proljetnim praznicima.

Srdačno,

Vaša ravnateljica Marija Pustak