OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

Dostupnost škole za vrijeme trajanje ugroze od virusa Covid-19

 

  1. Svi roditelji i učenici su slobodni, u slučaju potrebe i u iznimno važnim okolnostima, obratiti se upravi škole isključivo putem elektronske pošte. Molimo sve upite šaljite na mail adresu: prirodoslovna@prirodoslovna.hr
  1. Razrednici i predmetni nastavnici su obvezni roditeljima biti na dispoziciji (putem službene e-mail adrese) u terminima koji su u tu svrhu definirani početkom šk. god. 2019./2020.

Razrednici su obvezni posredovati i omogućiti uspostavu kontakta između roditelja i predmetnih nastavnika ukoliko se pojavi bilo kakav oblik problema u radu odnosno komunikaciji između učenika i predmetnih nastavnika.

Molimo sve učenike i roditelje za punu suradnju tijekom ovih teških dana. Pridržavajte se uputa Nacionalnog kriznog stožera, Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i Nacionalnog stožera Civilne zaštite da bismo što lakše i bezbolnije prebrodili  novonastalu krizu.

Pritom iskoristite vrijeme u izolaciji da biste naučili što više, stekli nove komunikacijske vještine i ovladali tehnologijom na ispravan i human način, a u cilju svladavanja novih izazova koje pred nas stavlja život u ovim izazovnim vremenima.

Vaša ravnateljica,

Marija Pustak, dipl.ing.